Menuforslag

(Minimum 10 couverter)

1. Røget ørred med røræg og marinerede urter
Kalvesteg med bønner og gulerødder
Rubinsteinerkage med vandbakkelser
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 228,-

2. Tarteletter med høns i asparges
Svinekam med ½ æble, svesker og rødkål
Romfromage
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 198,-

3.  ½ hummer naturel med kaviar, dressing og flûtes
Helstegt dyreryg med waldorfsalat, brunede kartofler,
smørristede vindruer og vildtskysauce
½ melon med frisk frugtsalat
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dagspris

4.  Pocheret laks med slikasparges, butterdejssnitte og sauce hollandaise
Kalveryg, med friske grøntsager eller Waldorfsalat og gelé
Islasagne på frugtspejl med frisk frugt 
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 228,-

5. Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og varm røræg
Oksefilet med speciel garniture og sauce bearnaise
Hjemmelavet isbombe med sorbet
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 248,-

6. Skaldyrstallerken med krebs, rejer og hummerhaler
Oksemørbrad med indbagte løgringe, majs og kartoffelbåde
½ ananas med frisk frugt og rørt is 
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 258,-

7. Stegt rødtunge med ristede svampe og kinarejer
Kalvemørbrad fyldt med hønsesouffléfars, serveret med 
speciel garniture og portvinssauce
V alnøddefromage med pocheret pære og puré
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 285,-

8. Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto
Rosa stegt kalvefilet med morkelsauce, serveret med
spinatbombe og speciel garniture
Chokolademousse, med pistacie/appelsin krokant
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 285,-

9. Hummersuppe med porre og hummerkød
Indbagt kalvemørbrad i butterdej med spinat, serveret med 
savoykål og tomat i hvidløg
Mandelblondekurv på hindbærspejl med softice
Pris pr. couvert kr .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 318,-