Husmandskost

(Minimum 10 couverter)

Svinekam med svær
hertil hvide og brune kartofler, rødkål, surt og sauce
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110,-

Glaseret skinke 
hertil flødekartofler, mixet grøn salat samt hjemmebagt brød
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100,-

Gullasch
serveres med kartoffelmos og rødbeder
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95,-

Skipperlabskovs
med rødbeder, hakket purløg, smør og rugbrød
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95,-

Frikadeller m/stuvet hvidkål
kartofler og rødbeder
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85,-

Mørbradgryde m/cocktailpølser
små mørbradbøf i flødepaprikasauce med svampe og peberfrugt. Hertil salat, ris ellerkartoffelmos
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95,-

Hjemmelavede gule ærter
med kogt medister og flæsk
Hertil rugbrød, rødbeder og sennep
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95,-

Hjemmelavet biksemad
rødbeder og rugbrød
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85,-

Stegt flæsk
med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 98,-

Hakkebøf
med bløde løg, løgsauce, surt og hvide kartofler
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 89,-