Hovedretter

(Minimum 10 couverter)

Svinekam med sprød svær
hjemmelavet rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler, chips og ½ æble med gele
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100,-

Kalvesteg stegt som vildt
waldorfsalat, gele, hvide og brunede kartofler, broccoli og vildtskysauce
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 118,-

Bacon barderet kalvetykstegsfilet
bagte rodfrugter, svøbte bønner , friske grønsager, tyttebær, små stegte kartofler og flødesauce
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 118,-

Gammeldaws oksesteg
bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler, sauce, tyttebær og agurkesalat
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 118,-

Oksefilet madagacar
pommes kroketter, kraftig pebercreme, udvalg af årstidens grønsager og bagte rødløg
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 148,-

Oksemørbrad 
smurt med hvidløg og basilikum, spinatbombe, bagte rodfrugter, friske grønsager , små stegte kartofler og svampesauce
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 148,-

Kalvemørbrad
farseret med hønsesouffléfars, hasselbagte kartofler, årstidens salat, forårsløg og rødvinssauce
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 168,-

Kronhjortefilet 
svøbt i parmaskinke, braiserede rødbeder, bønner svøbt i bacon, broccoli timbale, friske grønsager og valgfri kartoffel
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 168,-