Helaftensarrangement 4

(Minimum 15 couverter)

Velkomstdrink

Asti Spumante

Forretter, vælg mellem:

½ hummer med skaldyrsalat og ørredrogn
Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto
Stegt søtunge med ristede svampe, rejer og stuvet spinat
Tapas tallerken med udsøgte specialiteter
Skindstegt rødfisk anrettet på bund af frisk pasta vendt i hummerbisque

Hovedretter, vælg mellem:

Hjortefilet svøbt i parmaskinke med braiserede rødbeder, broccolitimbale og friske grøntsager og kartoffel fondant
Kalvemørbrad farseret med hønsesouffléfars i noritang, hertil kartoffel, garniture og portvinssauce
Letrøget kalvefilet anrettet med spinatbombe, kartoffeltårn, friske grønne asparges og rødvinssauce
Dijon smurt oksemørbrad med balsamico rødløg, torvegrøntsager, bagte rodfrugter og spinat bombe
Vildtsvinefilet med ratatouille og friske grøntsager, blommesalat og svampeboulange 

Desserter, vælg mellem:

Crépes suzette i pikant marinade, hertil softice
Desserttallerken med kage, puré og hjemmelavet is
Mandelblondekurv med softice og frisk frugt
Bagt nougat med softice
Marcelkage (en super lækker chokoladekage), serveres med hyldeblomstmarinerede bær og sorbet
Chokolademousse med pistacie/appelsin krokant

Vine (ad libitum)

Vina T arapaca chardonnay
Vina T arapaca Cabernet Sauvignon
Late Harvest

Kaffe

Kaffe med petitfours og hjemmelavet chokolade

Natmad, vælg mellem:

Æggekage med bacon og purløg
Kartoffelsuppe med bacon
Blandet pålæg og brie med druer
Hummersuppe med porre og hummerkød

Pris pr . couvert kr . 570,-

Dette kan suppleres med fri øl og vand, kr. 670,-