Helaftensarrangement 3

(Minimum 15 couverter)

Velkomstdrink

Vina Tarapaca Sparkling

Forretter, vælg mellem:

Rødtungefilet anrettet med ristede kinarejer og svampe, hertil hummersauce
Skaldyrsparadis med krebs, rejer og jomfruhummer, hertil 2 slags dressing
Cæsarsalat med grillet kyllingebryst, cherrytomater og parmesanchips
Tortilla med røget laks anrettet på salatleje med krebsehaler
Italiensk tapas tallerken med udsøgte specialiteter 

Hovedretter, vælg mellem:

Oksemørbrad med hvidløg og basilikum serveres med torve friske grøntsager og trøffel glace
Kalvefilet med soltørrede tomater med hvidløg og persille, torvegrøntsager og salat
Dyremedaljoner anrettet med kroketter, brombær og valnødder , hertil friske grøntsager og vildtskysauce
Helstegt oksefilet madagascar med kraftig pebercreme, pommes kroketter og udvalg af årstidens grønt
Helstegt dyreryg med waldorfsalat, gelé, brunede kartofler, smørristede vindruer , broccoli og vildtskysauce 

Desserter, vælg mellem:

Valnødde- nougatkræs anrettet på frugt spejl med sorbet
Marengskage med chantillycreme og friske jordbær (sæson)
Fransk chokoladetærte anrettet med råmarinerede bær og softice
Citronpandekager med citronconfit og chokoladeslør  

Vine

Husets vine ad libitum incl. dessertvin

Kaffe

Kaffe med Frellsen Chokolade hjemmelavede flødeboller

Natmad, vælg mellem:

Hotwings og ribs med salat og BBQ-sauce
Kartoffelsuppe med bacon
Grillpølser og røde pølser med hjemmebagte pølsebrød
Hjemmebagte boller med pålæg
"Build a burger" oksekødsburger med blandet salat, løg, tomat, agurk, remoulade og ketchup

Pris pr . couvert kr . 505,-

Dette kan suppleres med fri øl og vand, kr. 605,-