Forretter

(til alle forretter serveres hjemmebagt brød) (Minimum 10 couverter)

Klassisk Rejecocktail
anrettet i cocktailsglas med rød dressing
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,-

Ovnbagt laks
med karry dressing, rejer og asparges
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,-

Tarteletter
(3 stk pr . mand) med hjemmelavet høns i asparges
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,-

Ferskrøget laks
med slikasparges og flødestuvet spinat
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48,-

Krabbetårn
anrettet på leje af salat med melonkugler
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48,-

Røget Ørred
med røræg og marinerede urter
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48,-

Skaldyrs paradis
krebs, rejer, skaldyrstårn, krebsehaler og muslinger
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68,-

Klarsuppe 
med urter, kød- og melboller
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,-

Hjemmelavet tunmousse
på crepsalat med rejer, citron, caviar og dild
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,- 

Hvidvinsdampet rødspættefilet
på salat leje med rejer, asparges og caviar
pr. couvert kr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,-