Buffeter

(Minimum 10 couverter) (ekskl. brød & smør)

Buffet ”Alexandre”

Røget laks med flødestuvet spinat
Grillede kæmperejer med hvidløgsdressing
Skaldyrstårn på salatleje med lime
Dyremedaljon med svampesauce
1/1 svinemørbrad smurt med Dijon sennep og rullet i hvidløg og persille
Oksefilet med små stegte kartofler
Rodfrugtsalat, specialsalat og hjemmelavet tzatziki
Frugt/bærtærte med cremefraiche (med softice – tillæg kr. 10,-)

Pr. couvert kr . 215,-

 

Buffet ”Diana”

Varmrøget laks med rejer og asparges
Indbagt ørred med purløgscreme
Skaldyrssalat på leje af salat
Provence stegt kalvecuvette, bagte rodfrugter og rødvinssauce
Vanilje/chili skinkesteg og røstikartofler med bagt kartoffelmos
BBQ stegt kyllingelår
2 spændende salater og tomatsalat med frisk mozarella
Hasselnøddetærte med råmarinerede bær

Pr. couvert kr . 215,-

 

Buffet ”Steffanie”

Røget forel med røræg
Skaldyrparadis (rejer, krebs, krebsehaler , muslinger , salat), 2 slags dressing
Kalvefilet med svampesauce
Grillkøller BBQ med Barbequesauce og grillede majs
Svinemørbrad svøbt i bacon og flødekartofler
Rodfrugtsalat, frisk pastasalat og spændende salat
Gammeldags rabarbertærte med frisk frugt

Pr. couvert kr . 215,-