Buffeter

Buffet ”Den store luxus” (min. 20 couverter)

Krebsesalat med melonkugler
Yokitorispyd på salatbund
Koldrøget sværdfiskefilet med purløgsæggecreme
Parmaskinke med marinerede asparges og rødløg
Marinerede kæmperejer med dilddressing
Butterdejsindbagt laks med muskat spinat
Krydderstegt cuvette
Helstegt okse guldfilet med flødekartofler
Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
Bulgursalat, årstidens salat og tortelliniesalat
Gorgonzola/emmentaler med oliven og bladselleri
Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche

Pr. couvert kr . 270,-

 

Buffet ”Celina” (min. 25 couverter)

Asparges symfoni med bacon og rødløg
Krabbetårn på leje af salat
Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
Tigerrejer i hvidløg med limesauce
Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestimler
Dyrefilet med marinerede bær og salat apex
Kamsteg stegt med ramsløg
Tomatsalat med frisk mozarella, rodfrugtsalat og årstidens salat
Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
Betardbrød med oliven, betardbrød med malt og blandet betardbrød
Marcelkage med råmarinerede skovbær og softice

Pr. couvert kr . 370,-